D'ici trois petites semaines, il sera temps de dire au revoir à tous ces gens qui ont fait la Belgique un peu plus belle et un peu plus gourmande. C'est l'occasion pour moi de revenir ces rencontres culinaires qui n'ont pas manquées d'égayer nos long TRES TRES long mois d'hiver.
Les diners de Bagatten, c'est simplement l'occasion de se retrouver pour cuisiner, apprendre et bien sur s'en mettre plein la panse! Bien sûr nous ne faisions que rêver de foie gras et de magret -surtout nous les françaises-, de poissons et fruits frais, mais mais le manque de moyens nous a permis de laisser libre cours à notre créativité.
Rencontre avec les cinq bonnes gastronomes que nous sommes, à citer Léa outrageous cookies, Yulia pasta, Maria José the idea woman et la légendaire Maité l'incontrolable , et retour sur ces moments qui sans conteste, deviendront rapidement une tradition.
In less than three weeks, it will be time for me to see good bye to all these people who have made Belgium more beautiful. Here is the occasion to speak of the culinary meeting, which have cheered up our long VERY VERY long winter.
The Bagatten's dinners are simply a way to cook all together, learn and of course to enjoy tremendous and convial meal. Let's express our creativity !
I'm glad to give an homage to the five gastronome that we are, as cited Léa outrageous cookies, Yulia pasta, Maria José the idea woman and the legendary and uncontrolable Maité. Let's discover those moment, which I hope will begin a tradition.
|
Nachos façon Maria José - Poivrons, viande de boeuf, et bien sûr cheese! |
|
Nachos façon Maria José |
|
Tapas espagnoles par Maite. |
|
The amazing and so outrageous cookies of Léa. |
|
Pizza balls |
|
Pizza balls |
|
Nachos |
Pour découvrir les talents caché et les belles idées de Maria José, je vous invite également a visiter le blog
The Sweetcase.
To discover the talent and the beautoful ideas of Maria José, I invite you to visite this blog The Sweetcase.
Wow, so yummy lovely!
RépondreSupprimerand you're the queen of the desserts, I'll never forget the taste of your Banoffee!
Bagatten, elected paradise for our stomachs.
Next week, let's get happily fat again!
Thank you Léa,
RépondreSupprimerFor sure I will give a really good memory of these meetings and I hope we could do it again.
As far as the banoffee or others desserts are concerned, don't worry I will continue to improve myself. I rely on you to be critical.
Just thank you to all of you!